Er man af hjertet en nørd, så er man højst sandsynligt også ejer af lidt nørdet tøj. T-shirts med referencer til forskellige spil og serier er især populære, da de fleste kan gå med T-shirts og så er de nemme at lave sjove tryksager på. Med nørdede T-shirts kan du derfor både være komfortabel og vise din indre nørd frem.

En nørdet identitet med en nørdet T-shirt

Vores tøjstil har meget at sige om vores personlige identitet. Nogle tror det måske ikke helt, men vores beklædning viser andre lidt om, hvem vi er som person. Hvis du fx går rundt med en Star Wars T-shirt, så signalerer det til alle omkring dig, at du højst sandsynligt er en fan af Star Wars.

Nogle nørder er rigtig glade og ligefrem stolte over at have de interesser, de har. De vil derfor gerne vise deres nørdede side frem til verdenen. Vil du gerne vise din nørdede side frem, er det en god ide at tænke godt over, hvilke spil og serier, du allerbedst kan lide – noget, du gerne vil identificere dig med.

Nørdede T-shirts med grafik, fanart og nørdede citater

T-shirts med citaterInden for nørdede T-shirts kan man finde mange forskellige stilarter, når det kommer til selve designet på T-shirten. Der findes alt fra detaljerede, grafiske prints, til simple, genkendelige citater.

Er du en, der godt kan lide at se på noget visuelt spændende og pænt, så er du måske en af dem, der har eller ønsker en T-shirt med en form for digitalt kunstværk på. Dem findes der mange af, og man kan endda finde hjemmesider, hvor man kan få trykt sit helt eget nørdede kunst på en T-shirt. Så er du en af dem, der elsker at tegne såkaldt “fanart” af dine yndlingsspil og -serier, så har du en endnu større mulighed for at eje helt igennem unikke, nørdede T-shirts.

Er du tværtimod ikke så vild med detaljerede og farverige tryk på dine nørdede T-shirts, så er du måske mere typen, der vil have et simpelt, men sejt citat fra fx en film på dit tøj. Der findes næsten lige så mange af den slags T-shirts, som der findes citater. Derfor er udvalget blandt disse også meget bredt, og du kan endda også finde nørdede T-shirts med både et kunstværk og et citat på.

DIY – Do It Yourself

Gør det selvNørdede T-shirts kan købes mange steder, men du kan som sagt også få dem lavet efter dine specifikke ønsker, hvis det sker, at du ikke kan finde noget, der fanger netop din interesse og passer til din personlige stil. Mangler du inspiration til seje citater, kan du evt. kigge her.

Er du en af de nørder, der godt kan lide at arbejde kreativt, så er der faktisk også muligheder for at lave dine helt egne nørdede T-shirts derhjemme – det kræver selvfølgelig først og fremmest bare en simpel T-shirt, som du ønsker at gøre mere spændende.
Du kan fx købe tekstilmaling, som ligesom navnet antyder, er maling specielt egnet til at dekorere stof. Følger man instrukserne på malingen, så holder det godt, selv gennem vask, så det skal man ikke bekymre sig om. Det er en god metode til dig, der vil have et citat eller simpelt design på dine nørdede T-shirts.

Der findes også forskellige slags printerpapirer til netop at lave grafiske tryk på T-shirts hjemme i stuen. De kan af og til godt være lidt besværlige at arbejde med, men der følger altid en vejledning med i pakken. Benytter man denne metode, skal man ikke selv sidde og male et motiv direkte på T-shirten – motivet sørger din printer for. Du skal bare stryge det på bagefter.

Ved T-shirt transfer papir er det dog også vigtigt at huske, at der findes papir til både lyse og mørke tekstiler. Så har du en T-shirt, som ikke er hvid, så er det meget vigtigt, at du køber papir egnet til mørke og farvede tekstiler, ellers bliver dit motiv ikke pænt.