Når det kommer til gaming, så kan ens udstyr betyde næsten alt. Hvis man spiller multiplayer first-person shooter spil på et intenst niveau, så er det især vigtigt med en stabil og god gamermus, så man har de bedste chancer for at ramme sin virtuelle modstander, før man selv bliver ramt af et skud. Derfor har jeg ud fra research lavet en lille liste over nogle af de mus, der lige for tiden betragtes som at være nogle af de bedste gamermus på markedet.

De står ikke nødvendigvis i rækkefølge.

SteelSeries Sensei 310

SteelSeries Sensei 310 er en gamermus med noget af den nyeste teknologi inden for sensorer. Med Steelseries TrueMove3 systemet er denne gamermus et populært valg blandt esport gamere pga. dens upåklagelige præcision. Sidepanelerne af silikone gør det super nemt at holde hånden på gamermusen, og så er den iøvrigt også designet til at kunne bruges af både højre- og venstrehåndede personer.

Steelseries Sensei 310 er udstyret med smarte lys i Steelseries logoet og på scroll-hjulet. Farverne er lette at styre igennem den tilhørende software, som også indeholder et hav af muligheder til at indstille musen præcis, som man ønsker.

Logitech MX518

Logitech MX518 er en af de mest elskede gamermus i verden. Den er endda så populær, at fans verden over bad Logitech om at relancere den, da den egentlig var udgået.

Den har en komfortabel form og et flot design i gråtonede og sorte farver. MX518 gør brug af Logitechs egen Hero 16K-sensor, som er deres mest præcise gamingsensor til dags dato – den giver op til 17.000 fps, hvilket er 400 IPS over hele 100-16.000 DPI-området.

Denne eksklusive gamermus har 8 programmerbare knapper, som nemt kan indstilles efter egne ønsker.

Razer Deathadder Elite

Razer Deathadder Elite er en gamermus, som også leverer en høj præcision til fx first-person shooters ved hjælp af en ultra præcis optisk sensor, som kan nå helt op til 16.000 dpi.

Gamermusen er udstyret med mekaniske knapper, som kan justeres præcis efter brugerens behov. Dette giver en uovertruffen præcision, når man spiller.

Razer Deathadder Elite er iøvrigt udstyret med et flettet kabel, der ikke snor sig rundt om sig selv og hviler flat på bordet, samt et Chroma RBG-lys system, så gamermusen kan lyse i utallige farver.

Logitech G903

Logitech G903 er en af de mest avancerede og komplette gamermus på markedet. Den er trådløs og har respons og præcision på et højt konkurrenceniveau. Gamermusen har uendeligt strøm og behøver aldrig at oplade – hvis du benytter Powerplay, som er et program til at oplade din gamermus trådløst. Ellers kan Logitech G903 holde strøm i helt op til 32 timer, da sensorens strømforbrug er reduceret i denne mus, helt uden konsekvenser for ydeevnen.

Logitech G903 er designet til at være komfortabel, så man kan bruge den til lange spilaftener. Den er letvægtig og giver derfor en fornemmelse af en hurtigere respons på bevægelse. Den er desuden også lavet til både højre- og venstrehåndede gamers.

Logitech G203 Prodigy

Logitech G203 Prodigy er en mus med et let og klassisk design. Den er populær blandt esportsudøvere, fordi den er så behagelig at bruge, samtidig med, at den har en god præcision med op til 8.000 dpi.

Gamermusen er udstyret med 6 programmerbare knapper, som er en del af et mekanisk knapspændingssystem. Dette betyder, at der skal bruges færre kræfter på at trykke knapperne ned. Med knapperne kan man finde standard gamermus funktioner som fx dpi-skift.

Med et hav af farvemuligheder fra et avanceret RBG-lys system kan Logitech G203 Prodigy passe ind hos alle gamers.